Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne] Treasure Hack

krzysio20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Dziś chciałbym wam zaprezentować Treasure hack'a, który działa po ostatniej aktualizacji.

00565940291372939606.png

STHI- Pokazuje ikony klejnotów na mini-mapie.

RTDH- Resetuje dni poszukiwania skarbów.

Trzeba to robić na rozdzielczości 800x600.

1. Włącz grę.

2. Włącz RTDBot+.

3. Wciśnij przycisk STHI, który będzie pokazywał ikonki skarbów na mapie.

4. Wciśnij przycisk RTDH i kolekcjonuj klejnoty.

5. Gdy zbierzesz wszystkie 15 klejnotów naciśnij przycisk 'GO' w programie.

6. Resetujesz dni, aż nie wyskoczy Ci okienku na pulpicie.

Źródło:

Ja dałem wartość w tym okienku na 200 i 70 dni do góry mi poszło.

Najlepiej przed resetowaniem usunąć wszystkich przyjaciół, potem możesz mieć problemy.

Edit. Gdy znajdziecie wszystkie klejnoty i wyskoczy wam info o przerwanych dniach naciśnijcie wtedy 'GO'. Wtedy samo będzie wam naciskać 'Resetuj' i naciskać 'Tak'. Pamiętaj rozdzielczość musi być 800x600.

Download:

Skan :

Życzę miłego zbierania klejnotów. ;).

Opublikowano

Ehh, to samo co u uzytkownika ktory wrzucil ten sam hack, wytlumacz do czego tak naprawde sluzy ten hack? Jesli pojdzie mi 70 dni do gory to dostaje za kazdy dzien nagrode, czy tylko dzien poszukiwan sie przenosi wyzej bez nagrod?

94go1x.jpg
Opublikowano

@Up ja prędzej zrobiłem temat o tym.

@Top. Wszystkie części, które zdobędziesz z tego poszukiwania skarbów będą w magazynie. To samo tyczy się skilli.

Opublikowano

Dopóki zmieszczą się literki można brać, ale najlepiej przed tym usunąć wszystkich przyjaciół i gdy będziesz już 3 dni to robił najlepiej 1 dzień sobie odpuścić i następnego dnia znów :).

Opublikowano

A co to da jeśli wpiszę w tym okienku 100 zamiast 200? Co to w ogóle oznacza?

Drugie pytanie, czy obowiązkowe jest okno 800x600, bo używałem na fullscreen i jest wszystko okej.

Opublikowano

Eh a co jesli zwalilo mi sie przy 39dniu i co teraz zrobic zeby jeszcze raz to zrobic zeby jeszcze raz to wlaczyc?? sry za powtorzenia

87294609700198330475.jpg
Opublikowano

Oddaje honor wszystko dziala. WIELKI POZYTYW :)

Ps. Najlepszy hack na tym forum :P

Thx :).

A co to da jeśli wpiszę w tym okienku 100 zamiast 200? Co to w ogóle oznacza?

Drugie pytanie, czy obowiązkowe jest okno 800x600, bo używałem na fullscreen i jest wszystko okej.

To za bardzo nie wiem co to znaczy, ale to chyba nie ma znaczenia bo jesli dasz okienko 800x600 i gdy zbierzesz klikniesz 'GO' To w pewnym momencie wyskoczy Ci okienko z tego programu, a Ty go naciskasz, gdy chcesz przestać. :)

Eh a co jesli zwalilo mi sie przy 39dniu i co teraz zrobic zeby jeszcze raz to zrobic zeby jeszcze raz to wlaczyc?? sry za powtorzenia

Włączasz RTDBot+ Dwa magiczne dolne przyciski z owego programu, zbierasz diaxy i 'GO' :).

Jeśli macie jakieś problemy proszę kierować tutaj lub na PW. Postaram się pomóc. :]

Opublikowano

Mi nic nie działa :( zebrałem klejnoty i nadal mam dzień 31 i na mapie nie miałem gdze są klejnoty :( i to jest NAJGORSZY HACK kiedy zrobią np SPEED HACK czy ?

ZBIERAM LIKE !!!!!!

Opublikowano

Mi nic nie działa :( zebrałem klejnoty i nadal mam dzień 31 i na mapie nie miałem gdze są klejnoty :( i to jest NAJGORSZY HACK kiedy zrobią np SPEED HACK czy ?

Bo EA zrobiła znów aktualizację i nie działa potrzeba nowego. Nie moja wina, czy to ode mnie zależy ? Dziś lub jutro jeśli będzie to zrobię temat i wtedy spróbuj :)
Opublikowano

krzysio na pewno od ciebie nie chce tego trainera

i istnieje cos takiego jak edytacja posta wiec nie spamuj bo tylko nabijasz posty

ZAMKNIJCIE

mr2xd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...